Tänkte helt enkelt beskriva den perfekta smörgåsen, så för alla er smärgåsätande människor där ute, HÄR har ni ett recept på den perfekta mackan!
- Börja med en helt färskt polarkaka ( precis som hönökaka fast med sånt där vitt bröd)
- Smöra sedan med smör, och det viktiga här är att INTE snåla med smöret! (en utav de 7 dödsynderna när det gäller mackor!)
- Dra sedan ut ett ordentligt lager med scan leverpastej-ett ORDENTLIGT lager-
- Sedan kommer kronan på verket, smärgåsgurka! det ska vara 12 skivor/halvcirkel
- Servera med ett stort kallt glas mjölk!
Tjock!
SvaraRadera1 fel, man kan ju inte ha smör under leverpastej!!
SvaraRaderaman måste ha smör under leverpastej!
SvaraRaderaförst så brukar man smöra med smör, sedan håller jag med dig. Det är inte helt fel med leverpastejmacka! :D måste med gurka på.
SvaraRaderaoopps glömde att säga att det var Ida A som skrev förra kommentaren.
SvaraRadera